گزارش سخنرانی علمی و کارگاه تخصصی قهوه و نوشیدنی
توسط گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی در روز دوشنبه 1 خرداد ماه 1402
سخنرانی علمی و کارگاه تخصصی قهوه و نوشیدنی توسط گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی در روز دوشنبه 1 خرداد ماه 1402 برگزار گردید. در این جلسه که با حضور گروه صنعتی هومورو، اساتید و بیش از 50 نفر از دانشجویان علاقمند برگزار گردید به بحث پیرامون مباحث کشت و فراوری دانه قهوه و عمل آوری انواع قهوه تخصصی پرداخته شده. همچنین پس از پایان قسمت تئوری، مهارت های لازم جهت آماده سازی انواع قهوه تخصصی به صورت عملی آموزش داده شد.
ارسال شده در مورخه: 03-03-1402
عنوان: تحلیل آسیب پذیری کشاورزان در برابر بحران سیلاب و ارتباط آن با اقدامات تابآورانه برای مدیریت این بحران
(15-11-1403)
شناسایی باکتریهای اندوفیت گردو دارای توانایی تحریک رشد و کنترل زیستی برخی بیمارگرهای باکتریایی از. . .
(13-11-1403)
دانشکده کشاورزی